Bekräfta din prenumeration på ECY nyhetsbrev

Du har fått mejl

Tack för att du anmält dig till vårt publika nyhetsbrev. Ett mejl har skickats till den e-postadress du angav. Öppna mailet och klicka på länken i mejlet för att bekräfta din prenumeration och e-postadress.

Nyheter
Sanna sitter i sin bil

Hallå där Sanna Immonen!

Efter att ha jobbat nätter och helger som bartender och servitris insåg Sanna Immonen att hon behövde en förändring inför framtiden med småbarn. Bonuspappans arbete som bilelektriker fungerade som inspiration, men den egna estetiska utbildningen på gymnasiet kom också till användning i det nya yrket.

Elkollo Lerum 2024

Kreativ vecka med Elkollo och gaming i Lerum

I början av juli arrangeras två spännande evenemang i Floda lada, Lerum – Elkollo och gamingeventet Consolidate. För första gången kombinerar Lerums kommun elteknik och gaming för att skapa en inspirerande upplevelse för ungdomar. Läs mer om detta unika samarbete!

Porträtt av Ida Kullander

Hallå där Ida Kullander!

Efter nästan två decennier som frilansande redaktör i bokbranschen bytte Ida ensamheten mot gemenskap och handfasta resultat som elektriker. Läs om hennes resa från att korrekturläsa texter till att felsöka maskiner, och sedan vidare till att lära upp nästa generations blivande elektriker.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Skip to content