Välkommen Carina – Vår nya stjärna på kansliet!

Vi har en ny stjärna i teamet! Lagom till terminsstarten välkomnar vi Carina Falk till vårt gäng. Carina kommer att vara er go-to person när det gäller lärlingsfrågor, KUB och mycket mer. Och det bästa? Du kommer att få chansen att träffa Carina personligen på Yrkeslärarkonferensen i oktober. Så se till att säga hej när du ser henne!

Carina Falk

När terminen sparkar igång, glittrar en ny stjärna på vår himmel. Vi är stolta över att presentera Carina Falk som det senaste tillskottet till vårt team. Med en passion för lärlingsfrågor och en gedigen bakgrund inom elteknikbranschen, är Carina den du vill vända dig till för allt från KUB till utfärdande av certifikat. 

Carina Falks roll på ECY

Carina är inte bara en kraft att räkna med, hon är också en brygga mellan företag, lärlingar och alla som är nyfikna på elektrikeryrket. Hon kommer att ge värdefull information om branschen och utfärda certifikat till de som uppfyller branschens höga krav. Som Carina själv uttrycker det: “Så spännande och intressant att nu få möjligheten att jobba centralt med lärlingsfrågor!”

Tror på samarbete inom branschen

Carina anser att alla aktörer i branschen måste samarbeta. Hon tror starkt på att ett gemensamt ansvar är nyckeln till att inspirera fler att välja elektrikeryrket. Med hennes driv och engagemang, är vi säkra på att framtiden ser ljus ut!

Innan hon anslöt sig till oss, arbetade Carina på Elektrikerna där hon fokuserade på lokala lärlingsfrågor. Med en sådan imponerande bakgrund är det ingen överraskning att hon är den perfekta personen för rollen hos oss.

Samtliga aktörer i branschen behöver ta ett gemensamt ansvar för att få fler att vilja bli elektriker.

Lär känna Carina

Bortom arbetslivet bor Carina strax söder om Stockholm. Hon har en kärlek för djur och natur och en passion för att bygga och inreda. Med ständiga projekt på gång, är Carina en kvinna med många talanger!

Vi är glada att Carina har valt att börja jobba med oss på ECY. Med hennes hjälp ser vi fram emot att stärka våra band med yrkeslärare och företagare inom elteknikbranschen. Välkommen ombord, Carina!

Kontakta ECY

Carina och våra andra medarbetare på vårt kansliet når du via:

Telefon: 08-762 76 00
E-post: info@ecy.com

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content