Stort deltagande vid första webbinaret i serien Digitalisering för yrkeslärare

Intresset var stort den 21 april då det första webbinariet i serien Digitalisering för yrkeslärare ägde rum. Vid tillfället fick de närmare 200 deltagarna en introduktion till digitalisering av samhällsbyggandet. Se till att inte missa nästa tillfälle! Läs mer nedan om hur du anmäler dig. 

lärare elteknik

Vilka digitala metoder jobbar företagen med idag? Vad betyder de nya begreppen i praktiken? Vilka verktyg behöver jag ha koll på? Och framför allt, vad ska jag förbereda mina elever på inför klivet ut i arbetslivet?

Känner du igen dig i frågorna? Då är det läge att du bokar in ”Digitalt samhällsbyggande för yrkeslärare”, en serie med fyra digitala seminarier. Det är avgiftsfritt att delta, och du anmäler dig till de tillfällen som du är intresserad av. Om du missat ett webbinarium kan du enkelt se det i efterhand på webben. 

Vid det första tillfället i webbinarieserien fick de närmare 200 deltagarna en introduktion till digitalisering av samhällsbyggandet. Vi lyfte några av de viktigaste och mest aktuella begreppen samt delade med oss av praktiska exempel på digitalisering inom bygg, VVS och el-installationer. Deltagarna fick också veta mer om de trender som väntar runt hörnet.

Ta del av det första webbinariet här.

Missa inte del två 

Anmäl dig till webbinarieseriens andra tillfälle tisdagen den 11 maj. 
Temat för del två är “Moderna byggplatser nyttjar digitala metoder”. Hör yrkesarbetare inom bygg, VVS och el-installationer berätta om och ge konkreta exempel på hur de nyttjar digitala metoder i sin arbetsvardag. 

Moderator för mötet är Pontus Slättman, WorldSkills Sweden. 

Om webbinarieserien 

Webbinarieserien är ett samarbete mellan Byggbranschens yrkesnämnd (BYN), Elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY), VVS-Branschens yrkesnämnd (VVSYN) och BIM Alliance. Genom mötesserien vill vi synliggöra den digitalisering som pågår i branschen och som berör de yrkesroller som skolorna utbildar till. Genom riktade möten till intresserade yrkeslärare skapas förutsättningar för ett mer utvecklat samarbete mellan branschen och yrkeslärarna.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content