Elfack lyfter fram vårt arbete mot kompetensbrist inom elbranschen

Elfack, den ledande mässan för el- och kraftindustrin, har skrivit en artikel som lyfter fram ECY:s arbete mot kompetensbristen inom elbranschen. Artikeln fokuserar på vårt engagemang för innovation och utbildning. Läs vidare för att ta del av vår resa och hur vi tar itu med denna utmaning.

Elfack belyser kompetensbrist 2304

Vi är mycket glada över att berätta att Elfack, en ledande mässa inom el- och kraftindustrin, nyligen publicerade en artikel om ECY. Artikeln uppmärksammar våra ansträngningar för att hantera kompetensbristen inom elteknikbranschen och hur vi arbetar med innovation för att möta denna utmaning. Läs hela artikeln på Elfacks webbplats.

Tackling av kompetensbrist – ett gemensamt ansvar

Kompetensbristen är en av de största utmaningarna som elbranschen står inför idag. För att möta detta växande problem krävs det gemensamma insatser från både företag och utbildningsinstitutioner. I artikeln lyfter Elfack fram vårt arbete för att överbrygga denna kompetensklyfta och vår strävan att kontinuerligt verka för att attrahera fler till branschen, kvalitetssäkrade utbildningar och för att utveckla kompetenser inom branschen. För att framgångsrikt möta kompetensbristen inom elindustrin är innovation och teknikutveckling avgörande. 

Det här är en bransch som kan passa många olika typer av personligheter och kompetenser. Vi försöker skapa fler vägar in i branschen, det är viktigt att möjliggöra för personer som vill yrkesväxla i vuxen ålder. Jämställdhet är också någonting som branschen arbetar aktivt med att främja. Jämlika arbetsplatser är mer lönsamma och attraktiva för framtida arbetskraft.

ECY på Elfack-mässan 2023

ECY kommer att delta på Elfack-mässan i maj 2023. Detta är en perfekt möjlighet för oss att nätverka med andra branschexperter, dela med oss av våra insikter och lära oss mer om de senaste trenderna och teknikerna inom elindustrin. Om du också deltar på Elfack hoppas vi att du kommer lyssnar på våra seminarier och delta i diskussionerna om hur vi tillsammans kan förändra branschen för att göra den mer hållbar och effektiv.

Anslut dig till diskussionen

Vi är tacksamma för Elfacks uppmärksamhet och vill gärna höra vad du tycker om artikeln och vårt arbete. Har du några idéer om hur vi kan fortsätta att förbättra och driva på utvecklingen inom elbranschen? Anslut dig till diskussionen via Facebook eller LinkedIn eller kontakta oss direkt.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content