Elkollo: kreativt och tekniskt för framtida elektriker

Denna sommar erbjuder Elkollo fantastiska möjligheter för barn i åldern 9-12 år att utforska teknikens och elens värld genom praktiska aktiviteter i Lerum och Västervik. Det är ännu inte för sent att arrangera ett eget Elkollo – vi står redo att hjälpa till med allt från planering till genomförande. Upplev inspirerande dagar fyllda med kreativa teknikprojekt som till exempel bygget av bananpianon.

Elkollo - teknikutbildning för unga

Två spännande tillfällen kommer i sommar att erbjuda barn i ålder 9-12 år en unik chans att utforska världen av elektricitet och spel genom Elkollo.

Innovativt Elkollo i Lerum

I Lerum arrangeras en vecka fylld med kreativa och tekniska utmaningar under vecka 27, med ett fokus på både elektronikprojekt, såsom att bygga ett eget bananpiano, och gamingaktiviteter på olika plattformar. Denna vecka kulminerar i en gamingmässa som täcker de senaste spelen på PC och Xbox samt interaktiva sessioner med robotteknologi.

Upptäck Elkollo i Västervik

I Västervik står Elkollo i rampljuset vecka 25, där eleverna får chansen att dyka djupare in i elektronikens värld under fyra inspirerande dagar.

Varför arrangera ett Elkollo?

Att anordna ett Elkollo erbjuder inte bara barnen en unik möjlighet att utforska teknik och el på ett praktiskt och engagerande sätt, det ger också värdefulla kunskaper och erfarenheter som är direkt tillämpbara i både skolan och framtida yrkesval. Skolor och kommuner som vill arrangera dessa evenemang kan hitta all nödvändig information och stöd här på vår webbplats, vilket underlättar planering och genomförande av ett framgångsrikt Elkollo.

För mer detaljerad information om hur ni kan arrangera ett Elkollo och för att anmäla ert intresse, besök vår informationssida: Arrangera Elkollo.

Det här är jättekul och ganska enkelt att arrangera. Och det borde ge en respons vad gäller sökande i framtiden.

Kompetensförsörjningen är ju en jätteutmaning för hela elteknikbranschen. När vi anordnade Elkollo i Nyköping sommaren 2022 var intresset jättestort och evenemanget blev en stor succé!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content