Anmälan till Ferroamp Academy’s utbildning öppnar nu!

ECY, i partnerskap med Ferroamp, välkomnar yrkeslärare inom el- och energiprogrammet till en unik möjlighet att delta i en kostnadsfri utbildning. Denna specialiserade kurs erbjuder fördjupade insikter i likströmsteknik samt Ferroamp-systemets uppbyggnad och fördelar. Registrera dig direkt via nyheten för att säkra din plats

Ferroamp
Anmälan har öppnat!

ECY är stolt över att i samarbete med Ferroamp erbjuda en särskild utbildningsmöjlighet för yrkeslärare inom el- och energiprogrammet. Utbildningen ger en fördjupad förståelse för likströmsteknik och integrationen av solceller, elbilsladdning och batterier genom Ferroamp-systemet.

Nu är det dags att agera – anmälningsformuläret finner du här. Vi har endast 50 platser tillgängliga som fördelas enligt principen “först till kvarn”.

Vi uppmuntrar dig att läsa mer om utbildningen nedan och att fylla i anmälningsformuläret idag för att säkra din plats.

Missa inte denna unika chans  till kompetensutveckling – för dig, och dina elever.

För ytterligare information och detaljer om utbildningsprogrammet, besök gärna Ferroamp Academy’s webbsida eller vår kollega Bernt Lahtinen. Tillsammans gör vi skillnad för framtidens el- och energiprogram

Om Ferroamp

Ferroamp är ett svenskt greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. De har utvecklat en innovativ lösning som integrerar solceller, elbilsladdning och batterier i ett enhetligt styrbart likströmsnät. Inte bara minskar detta system omvandlingsförlusterna, utan det erbjuder även en hög grad av styrbarhet. Således ger Ferroamp-systemet fastighetsägare kontroll över sin energiproduktion och förbrukning, vilket möjliggör effektivare energihantering och kostnadsbesparingar.

Vad innebär utbildningen?

Utbildningen från Ferroamp Academy är inte bara en chans att förkovra sig i den senaste tekniken, utan även ett tillfälle att förstå hur denna teknik kan transformera vår syn på energiförbrukning och hantering. Under kursens gång får deltagarna en detaljerad inblick i Ferroamp-systemets uppbyggnad och dess fördelar, och hur man effektivt kan implementera och hantera dessa system i fastigheter. Därför är det en möjlighet att inte bara berika era egna kunskaper, utan även att förmedla denna kunskap till nästa generation av el- och energitekniker.

Tillämpning i undervisningen

Med den här utbildningen får lärarna en unik chans att integrera modern och framåtblickande teknologi i sin undervisning. Detta är en värdefull resurs för att hålla kursinnehållet aktuellt och relevant, vilket är avgörande i en bransch som ständigt utvecklas.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content