Framtiden är elektrisk!

Framtiden är elektrisk för de cirka 3 000 elever som nu tar studentexamen från El- och energiprogrammet! De nybakade studenterna har en god arbetsmarknad och är viktiga för att vi ska lyckas med klimatomställningen.

framtiden är elektrisk

Snart är det studentexamen på många av landets gymnasieskolor. Vi på ECY vill säga ett extra stort grattis till alla de 3 000 elever som tar examen från El- och Energiprogrammet!

Och grattis till Sverige och världen som får fler efterlängtade elektriker som kommer att kunna bidra till klimatomställningen!

En god arbetsmarknad väntar – framtiden är elektrisk!

Du som nybakad elektriker står inför en god arbetsmarknad med en stor palett av olika yrkesvägar att välja mellan. Elbranschen bubblar av innovationskraft och det kommer hela tiden ny teknik som ska hjälpa den gröna omställningen på traven. Framtiden är elektrisk!

Välkomna alla till elteknik­branschen

Vi vill att ännu fler ska söka sig till vår spännande bransch. Något vi behöver fortsätta jobba med är att skapa en god arbetsmiljö på våra skolor och arbetsplatser. Ett klimat där alla är inkluderade och där vi respekterar varandra. I en bransch med respekt för varandras olikheter vinner alla!

Till dig som är lärare vill vi passa på att tipsa om ett seminariet vi hade under yrkeslärarkonferensen 2021. Det är Taserudsgymnasiet som beskriver sitt arbete med att skapa en skola för alla. De har också gjort en film om sitt inkluderingsarbete.

Avslutningsvis vill vi också passa på att önska dig som läser en härlig sommar! 

I en bransch med respekt för varandras olikheter vinner alla!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content