ECY möter elektriker

Hallå där...!

Hallå där…! är en serie intervjuer med elektriker. Här möter du allt från de som pluggar, till personer som jobbat som elektriker i många år.

Det finns många yrkesvägar och möjligheter i elteknikbranschen. Redan när du pluggar finns det flera inriktningar att välja mellan. Elteknikbranschen tillhör en av Sveriges framtidsbranscher.

Läs deras berättelser och ta del av alla de möjligheter som finns inom yrket. Och du, vi fyller på med nya intervjuer löpande så kom tillbaka igen för att läsa fler berättelser!

Filtrera
Tobias Lundberg
Installationselektriker

Hallå där Tobias Lundberg!

Efter 14 år som polis valde Tobias Lundberg att yrkesväxla från polis till elektriker. Varför valde Tobias att byta yrkesbana och hur gick han tillväga för att hitta en utbildning? Och, motsvarande elektrikeryrket hans förväntningar? 

Julia Mejermo
Serviceelektriker

Hallå där Julia Mejermo!

Julia har sedan studenten arbetat ett år som serviceelektriker. Hon berättar om hur året har varit och hur hon upplever elektrikeryrket.

Agnes Hultmark
Studerande

Hallå där Agnes Hultmark!

Agnes berättar om hur hon upplevt första året på El- och energiprogrammet och delar med sig av sina tankar kring framtiden inom elektrikeryrket.

Translate »

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!