Inkopplat - ny ungdomssatsning på YouTube

Installatörsföretagens nya YouTube-satsning Inkopplat pratar med ungdomar på ungdomars vis. I Youtubekanalen Inkopplat får du följa influencern Hampus Hedström, VVS-montören Jimmy Olsson och elektrikern Malin Andersson. Tillsammans skapar och prövar de olika roliga utmaningar, tester och uppfinningar. Väl värt att titta på!

Inkopplat YouTube

Youtubekanalen Inkopplat är platsen där Installatörsföretagen möter morgondagens medarbetare. Under år 2020 lanserade de 15 nya avsnitt som andas fart, fläkt och en stor portion humor.

Programledare är influensern Hampus Hedström och till sin hjälp att installera och genomföra utmaningarna har han elektrikern Malin och vvs-montören Jimmy.

Om avsnitten

Föreställ dig en bred rutschkana av trä med en yta av latex. Addera kopparrör med hål i varifrån det kommer vatten och såpa. På varje sida finns det klossar som man kan sätt fötterna på. Men det är halt. Riktigt halt. Två personer iklädda orangea våtdräktsliknande outfits ska ta sig upp för rutschkaneväggen. Tappar man greppet åker man handlöst ner i en bassäng fylld med vatten. Det här är en av utmaningarna som både har installerats och testkörts av deltagarna.

Andra utmaningar handlar om ett gigantiskt sänka skepp med mänskliga båtar?! Genom att kasta vattenballonger över ett hinder ska det andra lagets skepp träffas (och sänkas). En lampa tänds vid träff. Deltagarna får även saker sprutade i ansiktet med en lufttryckskanon när de svarar fel, får installera en eldsprutande fontän, omvandla energi som bildats av citroner och mycket, mycket mer.

Vi får även följa med när Malin och Jimmy installerar de olika utmaningarna samt berättar mer om sina yrken och varför de sökte sig dit. Missa inte Inkopplat!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content