Inspireras av projektet Celsius och yrkeslärares arbete med digitalisering i undervisningen

Är du yrkeslärare och nyfiken på digitalisering inom bygg, VVS eller el-installationer? Välkommen på del fyra i webbinarieserien Digitalisering för yrkeslärare den 25 november! Webbinariet inspirerar dig till att utvecklas i din yrkesroll!

Del fyra i serien låter dig inspireras av projektet Celsius och lärare som arbetar med digitalisering i undervisningen. Moderator är Åsa Gabrielsson, verksamhetsansvarig på ECY.

Som inspiratör från branschen har vi bjudit in Johannes Ris, BIM-strateg, Byggstyrning att berätta om projektet Celsius i Uppsala. 

Arbetet med projektet Celsius har skett helt digitalt och modellbaserat – från projektering, upphandling och inköp till produktion och förvaltning. Här förekommer i stort sett inga papper och ritningar. Modellen fungerar även som bygghandling. Projektet fick dessutom guldmedalj i ”buildingSMART International Awards 2020”. Det är den mest prestigefyllda BIM-tävlingen i världen.

Nu berättar Johannes Ris om projektet för nyfikna yrkeslärare på gymnasienivå.

Du får även höra lärare från Bygg-och anläggningsprogrammet, VVS- och fastighetsprogrammet samt El-och energiprogrammet som arbetar med digitalisering i undervisningen dela med sig av tips och goda exempel.

I fokus för mötet är också det nätverk för yrkeslärare som vi arbetar med att bygga upp. 

 

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content