2023-02-08

Digital kompetens för yrkeslärare

Utveckla din didaktiska kompetens i att använda de digitala verktyg som eleverna kommer att möta i sin framtida yrkesroll.
Digital kompetens för yrkeslärare VT23, Göteborgs universitet

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik arrangerar på uppdrag av Skolverket en workshopserie på temat digital kompetens. Fyra träffar med start den 8 februari 2023.

Innehållet i träffarna är direkt kopplat till undervisning i yrkesutbildning (gymnasieskola och Komvux) oavsett inriktning/yrkesutgång. Möjlighet finns till egen profilering och parallell utveckling i den egna undervisningen/yrkesutbildningen. Mellan träffarna arbetar du med mindre uppgifter som stärker din kompetens och den undervisningsnära utveckling som du väljer att fokusera. Göteborgs universitets lärplattform används för information och kommunikation. Workshopsledare finns till hands för handledning mellan träffarna. Samtliga workshoppar genomförs på distans.

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
8 februari 2023
15:00

till

8 februari 2023
17:00
Digitalt
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content