2023-01-17

Digital kompetens för yrkeslärare

Utveckla din didaktiska kompetens i att använda de digitala verktyg som eleverna kommer att möta i sin framtida yrkesroll.
Digital kompetens för yrkeslärare VT23, Malmö Universitet

Välkommen att utveckla dina kunskaper inom programmering på de yrkesförberedande programmen på din gymnasieskola eller motsvarande på vuxenutbildningen! Som kursdeltagare erbjuds du att vidareutveckla din digitala kompetens på en generell, yrkesämnesrelaterad och didaktisk nivå med kopplingar till undervisningen i berörda gymnasieprogram.

På uppdrag av Skolverket erbjuder Malmö universitet en workshopserie. Serien omfattar fyra digitala träffar på zoom om 1,5 till 2 timmar förlagda på eftermiddagstid

Exempel på innehåll är introduktion till grundläggande begrepp i programmering. Introduktion till programmering i undervisningen. Arbete, under handledning, med uppgifter i par eller grupp. Diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
17 januari 2023
15:30

till

17 januari 2023
17:30
Digitalt via ZOOM
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content