2023-09-14

Introduktion till BIM-Huset

Webbinar för att stödja dig som yrkeslärare i att utnyttja BIM-Huset till fullo.
I en tid då digitaliseringen omformar varje aspekt av vårt liv, är det viktigare än någonsin att våra yrkesutbildningar håller jämna steg med teknologins framsteg.

Digitaliseringen har blivit en integrerad del av samhällsbyggnadssektorn. Det är därför avgörande att eleverna är tekniskt kompetenta och redo att möta de utmaningar som kommer med den digitala transformationen. BIM-Huset erbjuder en hands-on erfarenhet som förbereder eleverna för arbetslivet.
Funktioner och fördelar
 • Interaktiva övningar: BIM-Huset innehåller en rad övningar som hjälper eleverna att förstå tekniken både teoretiskt och praktiskt.
 • Realistiska scenarier: Modellen simulerar verkliga arbetsförhållanden, vilket gör det lättare för eleverna att överföra sina kunskaper till arbetsplatsen.
 • Flexibilitet: BIM-modellen kan anpassas för att passa olika undervisningsbehov och kurser.
 • Kommande webbinarier
  För att stödja yrkeslärare i att utnyttja BIM-Huset till fullo, arrangerar vi en serie webbinarier. Dessa online-evenemang kommer att äga rum den 14 september, 12 oktober och 21 november 2023.

  Varje webbinarium kommer att ge en djupgående genomgång av BIM-modellen och hur den kan integreras i undervisningen. Det är helt kostnadsfritt att delta.

  Målgrupp

  GY och VUX
  Detaljer
  Kostnadsfritt
  14 september 2023
  15:30

  till

  14 september 2023
  16:00
  Digitalt
  Translate »

  Din förfrågan har skickats!

  Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

  Prenumerera

  Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!  Skip to content