2024-02-06

Mötesplats gymnasieskola

Mötesplats gymnasieskola är en digital konferens som vänder sig till dig som arbetar i gymnasieskolan
Mötesplats Gymnasieskola är en digital konferens anordnad av Skolverket, riktad till dig som arbetar inom gymnasieskolan. Den äger rum den 6 till 8 februari 2024 och erbjuder valbara webbinarier för att ge insikt i aktuella frågor och utvecklingar inom skolformen.

Omfattande och dynamiskt program
Deltagarna får möjlighet att fördjupa sig i aktuella ämnen som påverkar gymnasieskolor, med fokus på pedagogisk utveckling och framtida utmaningar. Webbinarier täcker viktiga områden som implementationen av nya läroplaner, digitaliseringens roll i utbildningen, och strategier för att främja elevdemokrati och välbefinnande. Det ger också en plattform för diskussion och erfarenhetsutbyte om bästa praxis, innovationer och forskningsbaserade metoder. Konferensen syftar till att stärka deltagarnas kompetens och inspirera till fortsatt utveckling inom gymnasieskolan.

För mer detaljerad information om programmet, besök Skolverkets webbsida om Mötesplatsen Gymnasieskola.

Målgrupp

GY
Detaljer
Extern arrangör
6 februari 2024

till

8 februari 2024
Digitalt
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content