2023-10-11

Sista anmälningsdag Yrkeslärarkonferensen

Den 11 oktober är sista dag att anmäla dig till Yrkeslärarkonferensen
Utforska hur digitalisering och AI kan användas i undervisningen för att effektivisera och förbättra elevernas lärande. Vi guidar dig genom AI:s betydelse för skolan och visar hur digitala verktyg skapar nya möjligheter.

För att förbereda eleverna för arbetsmarknaden är det viktigt att lära dem om dagens och framtidens tekniker. Teknikutvecklingen och digitaliseringen inom elteknikbranschen går i rasande tempo, och vi måste anpassa undervisningen för att ge eleverna kunskaper som möter arbetsgivarnas förväntningar.

Lär dig hur AI och digitalisering kan bidra till en likvärdig utbildning och ge alla elever tillgång till resurser och kunskap. Bli en del av den digitala revolutionen och utforska potentialen med AI och digitaliseringen inom skolvärlden tillsammans med oss.

Du får bland annat lyssna till AI-Professor Linda Mannila och den prisbelönte föreläsare och omvärldsbevakaren Göran Adlén. Det kommer vara paneler, intervjuer, workshop och så klart flertalet utställare.

Läs mer på vår externa hemsida! Anmäl dig till Yrkeslärarkonferensen och ta kontroll över framtiden!

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
11 oktober 2023
23:59

till

11 oktober 2023
23:59
Adress
Skogshem & Wijk, Hustegavägen 1
Lidingö
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content