2023-10-16

Kvalitet i yrkesutbildning med eleverna i fokus

Skolverket inleder Yrkesutbildningsveckan 2023 med en digitala konferens där de tar upp frågor om kvalitet i yrkesutbildning, med eleverna i fokus.
Vad är kvalitet i vuxenutbildningen? Vad tycker våra ungdomar är kvalitet i yrkesutbildning? Hur kan vi arbeta med hållbarhetsfrågor i våra yrkesutbildningar och vad behöver man veta för ett hållbart arbetsliv?

Detta och mycket annat tas upp i årets konferens Fokus yrkesutbildning den 16 oktober. Välj mellan 10 valbara seminarier och lyssna på talare med olika perspektiv. Konferensen är digital.

Möt elever, forskare, myndigheter och lärare
På Fokus yrkesutbildning möter du bland andra:
Sveriges elevkårer, forskare från Linköpings universitet, Svensk Byggtjänst, WorldSkills Sweden, Ungdomsbarometern, forskare Göteborgs universitet, Centrum för arbets- och miljömedicin, Byggnadsbranschens yrkesnämnd, UHR, Naturbruksförvaltningen i Västra Götalandsregionen, Strömbackaskolan Piteå, Hälsinglands utbildningsförbund, Scandic Hotel Bollnäs, Region Stockholm, Göteborgsregionen, Lerums gymnasium, Grans naturbruksgymnasium, Skolverket.

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
Kostnadsfritt
16 oktober 2023
09:00

till

16 oktober 2023
15:30
Digitalt
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content