2023-03-02

Utbilda APL-handledare - hur gör vi?

Skolverket ger exempel på hur ni kan använda Skolverkets webbaserade apl-handledarutbildning för att utbilda era elevers handledare.
Skolverket välkomnar till en inspirationstimme för dig som arbetar med arbetsplatsförlagt lärande på olika sätt. Du får exempel på hur du och din skola kan använda Skolverkets webbaserade apl-handledarutbildning för att utbilda era elevers handledare. Se utbildningen som en pedagogisk verktygslåda.

När skolan har säkrat sina apl-platser behöver de blivande handledarna på arbetsplatsen få en hel del praktisk information. Men viktigast av allt - de behöver få veta vad som förväntas av dem i sin nya roll. Ett sätt att förbereda dem är att erbjuda Skolverkets webbaserade handledarutbildning.

Hur sprids information om utbildningen? På vilka olika sätt kan man genomföra utbildningen? Hur kan vi stödja våra handledare i genomförandet?

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
2 mars 2023
12:00

till

2 mars 2023
13:00
Digitalt
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content