Känner du Sveriges bästa elektriker?

Inför uttagstävlingen till Yrkes-SM söker vi kandidater som vill konkurrera om titeln Sveriges bästa elektriker! Nominera någon du känner, eller kanske dig själv, senast den 27 september. 

Emmy Åberg vinnare Yrkes-SM 2018

Nu har du chansen att nominera en kandidat till uttagstävlingen inför Yrkes-SM 2022. Uttagtävlingen äger rum den 20 november i Katrineholm. Vi söker kandidater födda åren 2002-2004. 

Tre deltagare från  uttagstävlingen kommer att få tävla i Yrkes-SM den 10-12 maj 2022 i Växjö och konkurrera om titeln Sveriges bästa elektriker.

Nominera din kandidat senast den 27 september 2021 via e-post till: asa.gabrielsson@in.se eller jonas@etgcollege.se

Om yrkes-SM

Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka intresset och rekryteringen till yrkesutbildningar. Genom ett stort och innehållsrikt tävlings- och uppvisningsarrangemang vartannat år tävlar och mäter hundratals av Sveriges mest yrkesskickliga ungdomar sina krafter mot varandra inom ett 50-tal yrken.

Under tre intensiva dagar erbjuds skolor och allmänhet att gratis få besöka evenemanget för att få möjligheten att titta, fråga och själva få prova på olika yrken. Yrkes-SM är stort, det totala evenemangsområdet upptar ofta en yta av ca 40 000 m².

Läs mer om att tävla i Yrkes-SM här.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content