Tips! Kickoff – Skapa inkluderande miljöer och klassrum

Vi vill tipsa om Framtidsfröns digitala kickoff om hur vi skapar inkluderande miljöer och klassrum!

Den 9:e februari kl 15.30 bjuder Framtidsfrön in till digital kickoff tillsammans med Demokratiagenten, Barakat Ghebrehawariat; stående expert på mångfald i TV4 Nyhetsmorgon och expert på ämnen som inkludering och normkritisk kommunikation.

inkluderande miljöer

Det är viktigt med en inkluderande miljö i skolan så att alla elever ges förutsättningar för att få koll på sina förmågor och få medel att skapa sin egen framtid. För att skapa en inkluderande miljö behöver alla vara engagerade och se det som en del i sin vardag.

Frågor de kommer ta upp på kickoffen är hur vi tillsammans kan skapa inkluderande miljöer och klassrum. De ställer frågor som; Har du teoretisk ångest? Är du rädd för att säga fel trots att du vill göra rätt i mångfaldsarbetet? Behöver du en kompass i begreppsdjungeln?

Framtidsfröns digitala Kickoff på ämnet “Hur kan vi tillsammans skapa inkluderande miljöer och klassrum” vänder sig till alla som jobbar i skolmiljön – rektor, studie- och yrkesvägledare, pedagoger och utbildningschefer.

Demokratiagenten Barakat

På kickoffen får du träffa Demokratiagenten, Barakat Ghebrehawariat. Han är utbildad statsvetare och har en kandidatexamen inom journalistik från Stockholms universitet och har även läst kommunikation vid University of Washington.

Barakat är en flitigt anlitad föreläsare, rådgivare och opinionsbildare med lång erfarenhet av att arbeta med normkritik och mångfald utifrån ett kommunikations­perspektiv. Han är även juryledamot för Allbrightpriset, styrelse­ordförande för Fanzingo och stående mångfalds­expert på TV4 Nyhetsmorgon.

Tid och anmälan

Kickoffen är onsdagen den 9 februari 2022 klockan 15.30. Du anmäler dig på Framtidsfröns webbsida.

Framtidsfrön, vilka är de?

Framtidsfrön är en organisation vars mål är att främja samverkan mellan klassrum och omvärld genom entreprenörskap. Det gör de genom att träffa elever och prata med dem om deras passioner, drivkrafter och förväntningar på framtiden. De erbjuder utbildningar, läromedel och skolaktiviteter. 

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content