Fler lärarfika inplanerade

Lärarfika är ett nytt informellt digitalt forum dit du som lärare på El- och energiprogram är inbjuden för att ställa frågor och utbyta erfarenheter.

Lärare frågestund

Med början i februari 2022 testade vi en ny informell mötesform – Lärarfika. Det blev så populärt att vi bestämde oss för att boka in fler tillfällen.

Vid de två tillfällen vi haft i år har fokuset varit förberedelser inför Nationella branschprovet. Under de nu inplanerade fikatillfällena släpper vi som tidigare ordet fritt men planerar också att prata om vårt nya system för att administrera lärlingar – KUB. Systemet är inte lanserat ännu utan testas en tid av pilotföretag för att hitta buggar, men det är på gång och vi vill gärna öppna för samtal kring systemet.

Fikastund för lärare, SYV och oss på ECY

Lärarfika är alltså informella digitala fikastunder där alla som jobbar med El- och energiprogrammet kan ställa frågor till ECY och byta erfarenheter med varandra.

Vi träffas på Teams och länken till mötet är unik för varje möte. Säkerställ därför att du klickar på rätt datum.

Många gånger har man som lärare frågeställningar och utmaningar i sin vardag. Lärarfikat är ett informellt forum där man kan ställa frågor och utbyta erfarenheter, och precis som med en fikastund på skolan så kan man hoppa in och ur fikat när man vill.

Kalender

Det är två Lärarfika inplanerade under våren 2022. Som lärare är du varmt välkommen att delta på ett eller båda tillfällena.

22
april

22 april 2022 klockan 09.00-09:30 | Teams

Lärarfika

19
maj

19 maj 2022 klockan 14.30-15:00 | Teams

Lärarfika

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content