ECY Lärarfika besöker Elmässan

Vi besöker Elmässan den 20 oktober och bjuder in till Lärarfika. Bland annat kommer du få träffa Hans Nyblom som jobbar med affärsutveckling på Installatörsföretagen.

Lärarfika

Vår plan är att gå runt på mässan och träffa intressanta företag som delar med sig av nyheter eller annan intressant information. Det gör vi live via Zoom.

Bland annat kommer du få träffa Hans Nyblom som jobbar med affärsutveckling på Installatörsföretagen. Han kommer göra en spaning från mässan om utveckling, ny teknik och vad det ställer för nya kompetenskrav i elbranschen.

Häng med till Elmässan!

Lärarfika är ett informellt digitalt forum dit du som lärare på El- och energiprogrammet är inbjuden för att ställa frågor och utbyta erfarenheter.

20
okt

20 oktober 2022 klockan 09.30-10:30 | Zoom

Lärarfika

Många gånger har man som lärare frågeställningar och utmaningar i sin vardag. Lärarfikat är ett informellt forum där man kan ställa frågor och utbyta erfarenheter, och precis som med en fikastund på skolan så kan man hoppa in och ur fikat när man vill.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content