Maja inspirerar på ECY:s TikTok

Dyk in i den fascinerande världen av elteknik med vår nya TikTok-influencer Maja Sundqvist! Följ med henne på en inspirerande resa som elektrikerstudent och upptäck hur hon lyckas engagera och locka fler till branschen. Läs vidare för att lära dig mer om Maja och hur du kan bli en del av denna spännande gemenskap!

Maja Sundqvist influencer TikTok ECY

Vi är oerhört glada att välkomna Maja Sundqvist, vår nya influencer på TikTok. I hennes videor får vi följa hennes resa som elektrikerstudent. Följ Maja på TikTok @ecy.sverige, du kommer inte ångra dig!

Maja ger en inblick i el- och energi­programmet

Maja pluggar till installationselektriker på Nobelgymnasiet i Karlstad som är en skola ansluten till ETG College. Som vår influencer ger Maja oss en unik inblick i el- och energiprogrammet. Hon visar både vad de lär sig och hur lokalerna ser ut. Detta ger en fantastisk möjlighet för alla som är intresserade av att studera elteknik att få en försmak av vad som väntar dem.

Majas växande popularitet på TikTok

Maja har snabbt blivit en TikTok-stjärna med en ständigt växande skara följare. Hennes videor får massor av likes och kommentarer, vilket tyder på att hennes inlägg är både intressanta och inspirerande. Många uppskattar hennes  engagerande innehåll, vilket gör att hon snabbt har byggt upp en lojal följarskara som ser fram emot hennes nästa inlägg.

Attraktion till branschen

Med vårt TikTok-konto och med Majas hjälp visar vi hur sociala medier kan användas för att locka fler till branschen. Genom att dela med sig av sitt arbete ger hon en inblick i yrket och skapar innehåll som tilltalar både blivande och nuvarande anställda. Hennes videor kan även användas i rekryteringssyfte, vilket gör henne till en värdefull resurs för företag och organisationer inom elteknikbranschen.

Följ Maja på TikTok

Maja är vår nya stjärna på TikTok och vi är säkra på att hon kommer att fortsätta inspirera och engagera människor inom elteknikbranschen. Att följa Maja på TikTok är enkelt. Besök vårt konto @ecy.sverige och klicka på “Följ”-knappen. Glöm inte att interagera med hennes videor genom att gilla, kommentera och dela dem med dina vänner och bekanta. Detta hjälper oss att sprida ordet om kontot och locka fler människor till branschen.

Genom att följa henne får du inte bara en inblick i hur det är att studera elteknik, utan du blir också en del av en växande gemenskap som arbetar för att utveckla och förbättra branschen. Vi hoppas att även du kommer att följa henne och tipsa andra om kontot. Tillsammans utvecklar vi elteknikbranschen och skapar en ljusare framtid för alla!

@ecy.sverige Hör av er i kommentarerna om ni undrar över utbildningen el och energi progrmamet så ska jag svara er☺️ #gymnasieval #gymnasieval2023 #elektriker #ecy #ECY #elteknik #fördigpage #foryoupage #fyp #elochenergiprogrammet #nobelgymnasiet ♬ Death Bed Lofi (Remix) - Isaiah Faber
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content