Uppstart av nätverk för yrkeslärare med intresse för digitalisering

Är du yrkeslärare och nyfiken på digitalisering inom el-installationer, bygg, eller VVS? Välkommen till ett digitalt uppstartsmöte den 19 oktober om att bygga upp ett kontaktnätverk.

Nätverk för yrkeslärare

Vi efterlyser intresserade yrkeslärare som vill vara med och skapa ett nätverk för lärare med intresse för digitalisering. I nätverket kan lärare knyta kontakt med varandra och med branschen. Syftet med nätverket är att skapa förutsättningar för ett mer utvecklat samarbete mellan yrkeslärare på gymnasium, och motsvarande utbildningar inom vuxenutbildningen, och med branschen.

Vi bjuder nu in dig som är yrkeslärare till ett digitalt uppstartsmöte den 19 oktober. Under mötet diskuterar vi förutsättningar och prioriteringar för att bygga upp ett nätverk. Det är deltagarnas möte och de frågor som skickas in till oss i förväg som utgör underlag för dagordningen.

Det är kostnadsfritt att delta. Tipsa gärna dina kollegor om att vara med. 

Nätverket är ett samarbete mellan Byggbranschens yrkesnämnd (BYN) Elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY), VVS-branschens yrkesnämnd (VVSYN) och Bim Alliance. Tillsammans anordnar vi även webbinarieserien Digitalisering för yrkeslärare. Läs mer om serien och anmäl dig till nästa avsnitt den 25 november här. 

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content