Nyheter

Webbutbildning för ellärare

Uppskattad webbutbildning via INSU tillbaka i höst

Under våren hölls årets första kurstillfällen av de två webbaserade kurserna Elsäkerhet vid arbete och Laddning av elfordon. Gensvaret på båda kurserna har varit väldigt positivt. I höst erbjuder vi fler kurstillfällen. Läs mer om hur du anmäler dig här nedan.

gymnasievalet

Gymnasievalet

Allt du behöver veta om gymnasievalet! Har du frågor och funderingar om gymnasievalet? Inte så konstigt! Här nedan hittar du informationen du behöver för att

föräldrapodden

Föräldrapodden

Hur kan man som förälder stötta sin ungdom inför gymnasievalet?

I Föräldrapodden får du tips från andra föräldrar, SYV:are, lärare och psykologer.

gymnasievalspodden

Gymnasievalspodden

Det är mycket att fundera kring och många frågor som väcks när det drar ihop sig till att välja gymnasieutbildning. I Gymnasievalspodden får du träffa en SYV som ger tips på hur man skaffar sig ett extrajobb och mycket mer.

inkopplat uppmärksammas av resume

Inkopplat uppmärksammas av Resumé

Installatörsföretagens YouTube-kanal Inkopplat har fått en prestigefull utnämning. En hedrande silverplats fick kanalen i tidningen Resumés ”månadens content” i december 2020.

Ger ämnesbetyg yrkeselever bättre möjlighet till högskolebehörighet?

Regeringen ger Skolverket i uppdrag att förbereda ett framtida införande av ämnesbetyg. I uppdraget ingår även att undersöka möjligheterna att skapa reellt utrymme för elever på alla yrkesprogram att läsa de ämnen som krävs för att få grundläggande behörighet till högskolestudier.

Inkopplat YouTube

Inkopplat på YouTube

Inkopplat – ny ungdomssatsning på YouTube Installatörsföretagens nya YouTube-satsning Inkopplat pratar med ungdomar på ungdomars vis. I Youtubekanalen Inkopplat får du följa influencern Hampus Hedström, VVS-montören

Translate »