Programvaror i fokus under höstens första webbinarirum för yrkeslärare

Är du yrkeslärare och nyfiken på digitalisering inom el-installationer? Vill du lära dig mer om aktuella programvaror och hur de fungerar i utbildningen? Välkommen på del tre i webbinarieserien Digitalisering för yrkeslärare den 12 oktober! 

Digitalisering för yrkeslärare del tre

Under del tre i webbinarieserien Digitalisering för yrkeslärare riktar vi in oss på aktuella arbetssätt med ett konkret fokus på programvaror.

Vi inleder mötet med att vår moderator Lars Lidén, BIM Alliance och Meta, ger en översiktlig bild av fördelarna med att jobba digitalt, aktuella metoder och vad de kan innebära i praktiken.

Vi har bjudit in tre olika programleverantörer att presentera sina verktyg, visa hur de funkar och leda diskussionen om hur de kan användas. Du möter Bahram Maz från Dalux, Amin Ehsani från Nolliplan och Tove Lindblad från Trimble. De tre leverantörerna håller korta presentationer som ”pitchar”.

Mötet går sedan över i en interaktiv del. Du väljer då själv vilken programvara som du vill lära känna bättre och besöker det digitala rum som leds av respektive presentatör. Här kan du ställa dina frågor till talarna. Du kan välja att spendera hela tiden i samma rum, eller välja att byta rum när du fått dina frågor besvarade. Vi öppnar också ett rum för generella frågor om programvaror som leds av Lars Lidén. Vi har dessutom ett rum för diskussion om att ta fram ett gemensamt övningsmaterial för skolan. 

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content