Subventionerad kurs för ellärare i EvA – Elsäkerhet vid arbete

Nu finns det fler tillfällen att läsa den för ellärare subventionerade digitala kursen Elsäkerhet i arbete – EvA – Live.

Alla vet att det är riskfyllt att arbeta med elektriska starkströmsanläggningar och att riskerna ökar när fler företag är på samma arbetsplats. Därför är det viktigt att du kan aktuella lagar, förordningar, branschanvisningar och standarder.

Save the date

INSU:s kurs Elsäkerhet vid arbete – EvA – Live hjälper dig att få koll på vad som gäller för att du ska kunna arbeta säkert. I kursen lär du dig elsäkerhet vid arbete och skötsel av elanläggningar. Du får ett personligt certifikat när du har klarat kursen.

Kursmål

Du får kunskaper i föreskrifterna för elsäkerhet vid arbete och standarden SS-EN 50 110-1; Skötsel av elektriska anläggningar. Du får fördjupning i den nya Branschanvisningen EvA-Elsäkerhet vid Arbete från Installatörsföretagen. Kursen berör också innehavarens kontroll av elanläggning och varselmärkning.

Pris

Ordinarie pris för kursen med utbildningsmaterial är 3 200-4 400 kr. ECY erbjuder kursen för endast 500 kr per person och tillfälle.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content