Uppskattad webbutbildning via INSU tillbaka i höst

Under våren hölls årets första kurstillfällen av de två webbaserade kurserna Elsäkerhet vid arbete och Laddning av elfordon. Gensvaret på båda kurserna har varit väldigt positivt. I höst erbjuder vi fler kurstillfällen. Läs mer om hur du anmäler dig här nedan. 

Webbutbildning för ellärare

Under våren hölls årets första kurstillfällen av de två webbaserade kurserna Elsäkerhet vid arbete och Laddning av elfordon. ECY har förmånen att erbjuda ellärare kurserna till ett kraftigt subventionerat pris via Installationsbranschen utbildningsbolag (INSU).

Uppskattad utbildning

Gensvaret på båda kurserna har varit väldigt positivt. Majoriteten av deltagarna uppger att de är nöja med framför allt kursledaren, kursens upplägg och kursmaterialet samt kommer att ha nytta av kunskaperna i sitt dagliga arbete.

Dennis Wihlstrand, ellärare vid Gymnasieskolan
Knut Hahn i Ronneby är en av dem som genomfört kursen Elsäkerhet vid arbete. Han
beskriver möjligheten till kompetensutveckling på distans som en framgång.

ECYs initiativ med webbkurserna är ett lyft för oss lärare. Kurserna bidrar till att höja och säkerställa kunskapsnivån

Dennis framhåller hur viktigt det är att ellärare får fortlöpande kompetensutveckling för att de ska kunna säkerställa att eleverna får rätt kunskap. 

Det är så pass viktigt att lära ut rätt vid undervisning i elteknik och inte minst elsäkerhet att vi ellärare måste ligga i framkant vad gäller kompetensutveckling

Dennis berättar att han kommer ha nytta av kunskaperna i sitt dagliga arbete och främst i arbetet med att förbereda sina elever inför vårens elsäkerhetsprov. 

Han ser en stor styrka i att som lärare kunna använda flera olika metoder för att förklara samma innehåll. Därför tycker han att det är inspirerande att lyssna på andra som utbildar i samma ämne och att få ta del av deras undervisningsmetoder. 

Dennis uppskattar att kursen hålls i mindre grupper då det möjliggör att ställa frågor och interagera vid kurstillfället som bidrar till att du som kursdeltagare känner dig delaktig.

Missa inte höstens tillfällen

Under hösten 2021 erbjuder vi fler kurstillfällen av kurserna Elsäkerhet vid arbete och Laddning av elfordon. Du kan välja mellan tre kurstillfällen per kurs. Max 20 deltagare vid varje tillfälle. Se därför till att säkra din plats i god tid. 

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content