Utforska vår BIM-modell – webbinarier hösten 2023

I en tid då digitaliseringen omformar varje aspekt av vårt liv, är det viktigare än någonsin att våra yrkesutbildningar håller jämna steg med teknologins framsteg. Det är här BIM-Huset kommer in i bilden. I detta inlägg kommer vi att dyka djupt in i vad BIM-Huset är och hur det kan förändra sättet vi undervisar och lär på.

Vad är BIM-Huset?

BIM-Huset är en innovativ BIM-modell (Building Information Modeling) som är utformad för att fungera som ett läromedel för yrkeslärare inom samhällsbyggnadssektorn, inklusive elteknik. Modellen ger en interaktiv plattform där elever kan utforska och förstå digitala verktyg och arbetsmetoder i produktion på ett praktiskt och visuellt sätt.

Varför BIM-Huset?

Digitaliseringen har blivit en integrerad del av samhällsbyggnadssektorn. Det är därför avgörande att eleverna är tekniskt kompetenta och redo att möta de utmaningar som kommer med den digitala transformationen. BIM-Huset erbjuder en hands-on erfarenhet som förbereder eleverna för arbetslivet.

Funktioner och fördelar

Interaktiva övningar: BIM-Huset innehåller en rad övningar som hjälper eleverna att förstå tekniken både teoretiskt och praktiskt.

Realistiska scenarier: Modellen simulerar verkliga arbetsförhållanden, vilket gör det lättare för eleverna att överföra sina kunskaper till arbetsplatsen.

Flexibilitet: BIM-modellen kan anpassas för att passa olika undervisningsbehov och kurser.

Kommande webbinarier

För att stödja yrkeslärare i att utnyttja BIM-Huset till fullo, arrangerar vi en serie webbinarier. Dessa online-evenemang kommer att äga rum den 14 september, 12 oktober och 21 november 2023.

Varje webbinarium kommer att ge en djupgående genomgång av BIM-modellen och hur den kan integreras i undervisningen. Det är helt kostnadsfritt att delta.

14
september

kl. 15:30 – 16:00 | Webinar

Anmälan

12
oktober

kl. 15:00 – 15:30 | Webinar

Anmälan

21
november

kl. 15:00 – 15:30 | Webinar

Anmälan

Samarbetspartners

Vi är stolta över att detta projekt är ett samarbete mellan flera ledande organisationer inom bygg- och teknikbranschen, inklusive Byggbranschens yrkesnämnd, ECY Elbranschens centrala yrkesnämnd, VVS-Branschens yrkesnämnd, Plåt & Ventbyrån och BIM Alliance.

Inte bara ett digitalt verktyg

BIM-Huset är mer än bara ett digitalt verktyg; det är en bro mellan den traditionella yrkesutbildningen och framtidens digitala arbetsplats. Vi ser fram emot att se hur detta initiativ kommer att forma framtidens yrkesroller och bidra till en mer kompetent och tekniskt skicklig arbetsstyrka.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content