WAGO sponsrar Yrkes-SM Installations­elektriker

WAGO Sverige sponsrar med material till Yrkes-SM för Installationselektriker. Att de går in som sponsor betyder att de tävlande får tillgång till den senaste tekniken av anslutningsteknik.

WAGO sponsrar yrkes-sm 2022

WAGO Sverige ingår i en internationell tysk koncern. Deras fokus är att skapa innovativa och pålitliga produkter för bland annat elinstallatörer. Dessutom skapar de lösningar som sparar tid vid installationerna, något som också är positivt för elteknikbransch.

WAGO sponsrar Yrkes-SM

Urban Wase jobbar som VD för WAGO Sverige AB och ser sponsringen som ett bra samarbete mellan dem, ECY och branschen. “För oss var det en självklarhet att stötta och sponsra Yrkes-SM. Det ligger helt i linje med våra fina och etablerade produkter”, säger Urban.

Till tävlingen har de bland annat sponsrat med en nyhet; skarvningsanslutningarna i 221-serien. Ett material som har en fjäderteknik vilket sparar tid för installatören eftersom man inte behöver några verktyg för att fästa kabeln i anslutningen. “Anslutningen görs helt enkelt genom att lyfta upp, sätta in ledaren och dra ner armen”, berättar Urban Wase. 

Utöver material till själva tävlingsmomenten sponsrar de även med vinster till de tre tävlande. Vad det är kan vi dock inte avslöja än – det får bli en överraskning vid prisutdelningen!

För oss var det en självklarhet att stötta och sponsra Yrkes-SM. Det ligger helt i linje med våra fina och etablerade produkter; kopplingsklämmor och anslutningsklämmor för den säkra och snabba elinstallationen.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content