Bilder från Yrkes-SM 2024

Välkommen till vår monter - Yrkes-SM 2024!

Upptäck höjdpunkterna från vår monter genom Fotograf Jeanette Dahlström fantastiska bilder. Vår monter var en levande scen av aktiviteter där besökarna kunde testa yrkeskläder från Ahlsell och fota sig vårt interaktiva fotobås, utforska en fullt utrustad servicebil från Bravida och koppla av i vår mysiga lounge.

Ett stort tack riktas till Ahlsell, som inte bara tillhandahöll yrkeskläder för våra besökare att prova, utan också generöst sponsrade allt material för tävlingarna. Tack också till Bravida för deras engagemang att visa upp en servicebil med elstolpe, vilket gav en unik inblick i elektrikerns vardag.

Tillsammans bidrar vi till att inspirera och utbilda framtidens elektriker. Bläddra genom bildgalleriet för att återuppleva magin från eventet!

Samarbetsparters

Stort tack till våra sponsorer, Ahlsell och Bravida, för deras stöd och engagemang i Yrkes-SM Installationselektriker 2024. Deras bidrag hjälper oss att lyfta tävlingen och framhäva yrkesskickligheten hos nästa generations elektriker.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content