Vi ses på Yrkes­lärar­konferensen 2022

Äntligen är det dags att ses! Planera in Yrkeslärarkonferensen den 1-2 november 2022. Då ses vi på Skogshem & Wijk, Lidingö, för två dagar fyllda med inspirerande och intressanta föreläsningar, intervjuer, debatter, workshops och nätverkande. 

Yrkeslärarkonferensen 2022

Årets yrkeslärarkonferens kommer präglas av interaktivitet där vi mixar intervjuer och föreläsningar med paneldebatter och workshops. Vi tror det kommer bidra till ökat erfarenhetsutbyte och lärande. Konferensens innehåll är intressant för lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare. 

I augusti kommer vi presentera programmet och lägga ut länk för anmälan. Vi kan dock redan nu avslöja att Cecilia Axelsson, expert på Elsäkerhet, kommer delta för att prata om elsäkerhet ur ett pedagogiskt perspektiv. Dessutom kommer vi bjuda på en inspirationsföreläsning kring lärande med Erik Fernholm.

Vi och vår samarbetspartner ETG College ser fram emot att äntligen få ses igen. Planera in den 1-2 november så ses vi på Yrkeslärarkonferensen 2022!

Yrkeslärarkonferensen är årets viktigaste konferens för lärare, skolledare samt studie- och yrkesvägledare som jobbar med El- och energiprogrammet. Det är en konferens som både bidrar till kompetensutveckling och nätverk mellan de som jobbar på skolorna vilket i sig är ett viktig inslag i utvecklingen av elutbildningen.

Åsa Gabrielsson, verksamhetsansvarig ECY
Utställare och sponsor

Vi erbjuder plats för utställare under konferensen. Dessutom erbjuder vi företag och organisationer att sponsra Yrkeslärarkonferensen 2022. Allt för att möjliggöra ett fullspäckat intressant program, till ett så lågt pris som möjligt för dig som deltagare. Varken ECY eller ETG College är vinstdrivande så alla sponsorintäkter går till konferensen.

Om du, eller någon du känner, är intresserad att veta mer om möjligheterna som utställare eller sponsor till  Yrkeslärarkonferensen, hör av er via mejl till vår projektledare Anna Byström för information och bokning.

Translate »

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!