Elektriker bidrar till att lösa klimat­utmaningen

Elektriker är ett framtidsyrke

Elektriker är ett framtidsyrke som bidrar till energieffektivisering och hållbara smarta installationer. Vill du vara med och bidra till utvecklingen av ett väl fungerade och hållbart samhälle?

Med elens hjälp är det möjligt att ersätta fossila bränslen och driva nya innovationer. I framtiden kommer det därför att behövas mer, inte mindre el för att lösa klimatutmaningen. Och det behövs kompetenta elektriker som kopplar ihop systemen och ser till att arbetet utförs klimaträtt.

Experter är överens om att elbranschen är en framtidsbransch som nu rustar sig inför framtiden

Kan vi lyfta att elektriker faktiskt är navet i hela klimatomställningen så tror jag att vi kan lyckas med den. Grundkunskaperna, det som en elektriker kan idag, kommer att behövas i framtiden också. Men vi måste kunna mer som bransch framöver, om exempelvis hållbara material och ha bättre systemkunskap.

Framtidsyrke i hela världen

Elektriker är ett jobb som du kan jobba med i hela världen. Oavsett du vill jobba i en stad, på landet, till havs eller i en gruva så finns det behov av en elektrikers kompetens. 

Välbetalt yrke

Som elektriker tjänar du bra, i Sverige och många andra länder. Dessutom tjänar en nyutbildad elektriker ofta mer än flertalet yrken som kräver en universitetsutbildning. 

Utbilda dig till ett framtidsyrke

Som elektriker har du 1 000 möjligheter att välja på. Yrket är brett och karriärmöjligheterna många. Utbilda dig till ett yrke och ha världen som din arbetsplats. Om du vill.

Du behövs!

Efterfrågan på både energisparande lösningar och ny, smart teknik ökar hela tiden. Så i elteknikbranschen kommer du kunna försörja dig inom otaliga specialområden och nästan var som helst i världen – samtidigt som du kommer kunna bidra till en hållbar samhällsutveckling och till ett bättre liv för enskilda människor. Att jobba med elteknik betyder att du är med och skapar ett samhälle som fungerar.

Följ oss på TikTok!

Inte lika noga som våra svenska standarden kanske🤨...
#ecy #fördigpage #elochenergiprogrammet #foryoupage #fördig #electrician #gymnasieval #praktikant...
Seger intervjun med robin Senby vinnare av installationselektriker...

Lär dig mer om elektriker som framtidsyrke

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content