Digitalisering för yrkeslärare

Vilka digitala metoder jobbar företagen med idag? Vad betyder de nya begreppen i praktiken? Vilka verktyg behöver jag ha koll på? Och framför allt, vad ska jag förbereda mina elever på inför klivet ut i arbetslivet?

Känner du igen dig i frågorna? Då är det läge att du bokar in Digitalt samhällsbyggande för yrkeslärare, en serie med fyra digitala seminarier. Det är avgiftsfritt att delta och du anmäler dig till de tillfällen som du är intresserad av. Om du missat ett webbinarium kan du se det i efterhand på webben. 

Om webbinarieserien

Webbinarieserien är ett samarbete mellan Byggbranschens yrkesnämnd (BYN), Elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY), VVS-Branschens yrkesnämnd (VVSYN) och BIM Alliance.

Genom mötesserien vill vi synliggöra den digitalisering som pågår i branschen och som berör de yrkesroller som skolorna utbildar till. Genom riktade möten till intresserade yrkeslärare skapas förutsättningar för ett mer utvecklat samarbete mellan branschen och yrkeslärarna.

Se alla avsnitt här

Avsnitt ett: Visioner och inspiration – introduktion till digitala metoder

Avsnitt två: Byggplatser som nyttjar digitala metoder                            

Avsnitt tre: Aktuella arbetssätt och programvaror 

Avsnitt fyra: Inspiration och lyckade exempel

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med talare eller arrangörer? Här hittar du kontaktuppgifter. 

I avsnitt tre som fokuserar på aktuella arbetssätt presenterar tre programleverantörer sina verktyg, visar hur de fungerar och leder diskussion om hur de kan användas. Kontaktuppgifter till programleverantörerna:

 

Kontaktuppgifter till webbinarieseriens arrangörer:

Translate »