Certifikat ETG College

ECY-certifikatet som tilldelas elever som har slutfört sin utbildning vid ETG College, innehåller ETG Colleges logotyp för att verifiera deras utbildningsbakgrund.

Certifikat till elever som läst vid ETG College

ECY-certifikatet som tilldelas elever som har slutfört sin utbildning vid ETG College, innehåller ETG Colleges logotyp för att verifiera deras utbildningsbakgrund.

Utbildningsprogrammen vid ETG College skiljer sig från traditionella utbildningar eftersom eleverna inte ska genomgå någon lärlingstid. Innehavaren av certifikatet bekräftas ha uppnått de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att bli anställd som förstaårsmontör inom Installationsavtalet.

Diplom tjänar som intyg innan certifikat utfärdats

Vid examen får ETG College elever ett diplom. Diplomet är ett bevis på genomförd utbildning, godkänt resultat på Elsäkerhetsprovet samt erhållet ECY-certifikat för aktuell utbildning. Innan ett fysiskt certifikat utfärdats tjänar det här diplomet som ett intyg på det.

ETG College

ETG College är ett utbildningskoncept som vi rekommenderar. Konceptet är skapat av parterna inom kollektivavtalet Installationsavtalet IN/SEF för höja kvaliteten på utbildning till elektriker. 

Det finns skolor anslutna till ETG College över hela Sverige. Både på gymnasiet och vuxenutbildning.

ETG College Handbok

Är du intresserad av att lära dig mer om ETG Colleges unika utbildningskoncept? I ETG College handbok hittar du all information du behöver för att förstå hur konceptet är uppbyggt och hur man som skola arbetar i konceptet.

Handboken beskriver hur konceptet kombinerar teori och praktik för att erbjuda en utbildning som matchar arbetsgivarnas krav på nyutbildade elektriker.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content