Certifikat ETG College

ECY-certifikatet som tilldelas elever som har slutfört sin utbildning vid ETG College, innehåller ETG Colleges logotyp för att verifiera deras utbildningsbakgrund.

Likvärdiga ECY-certifikat

ECY-certifikatet som tilldelas elever som har slutfört sin utbildning vid ETG College, innehåller ETG Colleges logotyp för att verifiera deras utbildningsbakgrund.

Utbildningsprogrammen vid ETG College skiljer sig från traditionella utbildningar eftersom eleverna inte ska genomgå någon lärlingstid. Innehavaren av certifikatet bekräftas ha uppnått de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att bli anställd som förstaårsmontör inom Installationsavtalet.

ETG College

ETG College är ett utbildningskoncept som vi rekommenderar. Konceptet är skapat av parterna inom kollektivavtalet Installationsavtalet IN/SEF för höja kvaliteten på utbildning till elektriker. 

Det finns skolor anslutna till ETG College över hela Sverige. Både på gymnasiet och vuxenutbildning.

ETG College Handbok

Är du intresserad av att lära dig mer om ETG Colleges unika utbildningskoncept? I ETG College handbok hittar du all information du behöver för att förstå hur konceptet är uppbyggt och hur man som skola arbetar i konceptet.

Handboken beskriver hur konceptet kombinerar teori och praktik för att erbjuda en utbildning som matchar arbetsgivarnas krav på nyutbildade elektriker.

Translate »

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!