Aktuellt

Emmy Åberg vinnare Yrkes-SM 2018

Känner du Sveriges bästa elektriker?

Inför uttagstävlingen till Yrkes-SM söker vi kandidater som vill konkurrera om titeln Sveriges bästa elektriker! Nominera någon du känner, eller kanske dig själv, senast den 27 september.

Elsäkerhetsverket intervjuar elföretaget Pappas El

Så kan elbranschen attrahera fler kvinnor

Med ledorden inkludering och mångfald skapar elföretaget Pappas el en såväl stöttande som kreativ arbetsmiljö för sina anställda samt en positiv kundupplevelse för sina målgrupper, vilket därtill bidrar till ökad affärsnytta. Elsäkerhetsverket intervjuar Kicki Lilliedrake, en av grundarna till Pappas el.

Webbutbildning för ellärare

Uppskattad webbutbildning via INSU tillbaka i höst

Under våren hölls årets första kurstillfällen av de två webbaserade kurserna Elsäkerhet vid arbete och Laddning av elfordon. Gensvaret på båda kurserna har varit väldigt positivt. I höst erbjuder vi fler kurstillfällen. Läs mer om hur du anmäler dig här nedan.

gymnasievalet

Gymnasievalet

Allt du behöver veta om gymnasievalet! Har du frågor och funderingar om gymnasievalet? Inte så konstigt! Här nedan hittar du informationen du behöver för att

föräldrapodden

Föräldrapodden

Hur kan man som förälder stötta sin ungdom inför gymnasievalet?

I Föräldrapodden får du tips från andra föräldrar, SYV:are, lärare och psykologer.

gymnasievalspodden

Gymnasievalspodden

Det är mycket att fundera kring och många frågor som väcks när det drar ihop sig till att välja gymnasieutbildning. I Gymnasievalspodden får du träffa en SYV som ger tips på hur man skaffar sig ett extrajobb och mycket mer.

Translate »