Aktuellt

Sanna sitter i sin bil

Hallå där Sanna Immonen!

Efter att ha jobbat nätter och helger som bartender och servitris insåg Sanna Immonen att hon behövde en förändring inför framtiden med småbarn. Bonuspappans arbete som bilelektriker fungerade som inspiration, men den egna estetiska utbildningen på gymnasiet kom också till användning i det nya yrket.

Elkollo Lerum 2024

Kreativ vecka med Elkollo och gaming i Lerum

I början av juli arrangeras två spännande evenemang i Floda lada, Lerum – Elkollo och gamingeventet Consolidate. För första gången kombinerar Lerums kommun elteknik och gaming för att skapa en inspirerande upplevelse för ungdomar. Läs mer om detta unika samarbete!

Porträtt av Ida Kullander

Hallå där Ida Kullander!

Efter nästan två decennier som frilansande redaktör i bokbranschen bytte Ida ensamheten mot gemenskap och handfasta resultat som elektriker. Läs om hennes resa från att korrekturläsa texter till att felsöka maskiner, och sedan vidare till att lära upp nästa generations blivande elektriker.

Elkollo - teknikutbildning för unga

Elkollo: kreativt och tekniskt för framtida elektriker

Elkollo återvänder denna sommar med spännande el- och teknikaktiviteter för barn 9-12 år. Det är inte för sent att anordna ett eget Elkollo – vi erbjuder stöd för att skapa en inspirerande och utbildande upplevelse.

Porträttbild på Pontus Slättman i Sverige-tröja

Hallå där Pontus Slättman!

Yrkestävlingar har gått som en röd tråd genom karriären för Pontus Slättman. Från att framgångsrikt ha tävlat själv, till att slutligen vara VD för företaget som anordnar Yrkes-SM.

August Kross

Hallå där August Kross!

August Kross, från prao med elektriker till elitnivå i Yrkes-SM. Läs om hans resa och hur en ung elektrikers drömmar tar form

Porträttbild på Svante Olsson, Elektroskutt

Hallå där Svante Olsson!

Svante Olssons jakt på snygga, smidiga lösningar och hans bakgrund som elektriker blev den perfekta kombinationen för en karriär som uppfinnare. Med 3D-printern och fantasin som verktyg har han tagit sig till Draknästet i SVT och har inga tankar på att sakta ner.

Fördjupningskurs i Dalux och BIM-Huset

Ta din BIM-undervisning till nya höjder med Dalux! Vår exklusiva fördjupningskurs erbjuder inte bara avancerad kunskap utan även ett eget BIM-Hus. Denna unika kurs är speciellt utformad för dig som redan är aktiv i BIM-Huset och söker att fördjupa dina kunskaper. Ledd av experten Amin Ehsani, ger denna kurs dig möjligheten att skräddarsy din undervisning med avancerade funktioner och verktyg. Platserna är begränsade – anmäl dig idag för att säkra din plats!

Arvid Larsson Yrkes-SM 2024

Hallå där Arvid Larsson!

Arvid Larsson, 18, från Gnesta, utmanar i Yrkes-SM för Installationselektriker. Läs om Arvids resa från skolbänken till nationell tävlan, hans tankar om framtiden, och passionen för elektricitet som driver honom framåt.

Robin Senby Yrkes-SM 2024

Hallå där Robin Senby!

Möt Robin Senby, 19, på väg mot toppen i Yrkes-SM för Installationselektriker. Från Rolfstorp till riksscenen, Robins resa är en inspirationskälla för blivande elektriker.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content