Fördjupningskurs i Dalux och BIM-Huset

För dig som idag aktivt undervisar i BIM-Huset, erbjuder Dalux en unik möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper genom en specialutformad fördjupningskurs. Denna interaktiva utbildningsserie, ledd av Dalux-experten Amin Ehsani, riktar sig specifikt till utbildare som använder BIM-Huset som en integrerad del av sin undervisning och vill ta sitt användande av Dalux till nästa nivå.

Varför just denna kurs?

Under tre detaljrika sessioner kommer du att utforska Daluxs avancerade funktioner, med fokus på applikationer och verktyg som berikar din och dina elevers upplevelse i BIM-Huset. Det unika med denna kurs är att du, efter avslutad utbildning, ges möjligheten att få ett eget BIM-Hus. Detta egna BIM-Hus med fullständiga rättigheter erbjuder oöverträffade pedagogiska möjligheter, där du kan skapa anpassade fråga-svar funktioner, kontrollplaner och mycket mer för att anpassa undervisningen efter dina elevers behov.

Vem riktar sig kursen till?

Denna kurs är särskilt utformad för dig som redan är en aktiv användare av BIM-Huset, undervisar i BIM, och söker efter sätt att ytterligare fördjupa ditt engagemang och din expertis. Om du vill maximera din pedagogiska effektivitet och skapa ännu mer engagerande och interaktiva lärmiljöer för dina elever, är detta kursen för dig.

Säkra din plats nu!

Anmäl dig idag för att inte missa denna exceptionella möjlighet. Kursdatum är följande:

– 16 april: kl 15:00 – 16:00
– 23 april: kl 15:00 – 16:00
– 30 april: kl 10:00 – 11:00

Med begränsat antal platser till endast 10 deltagare, är det viktigt att snabbt säkra din plats för en personlig och fördjupad läroerfarenhet. Kursen hålls på Teams, så du kan delta från var du än är.

För mer information och för att anmäla dig, klicka på länken nedan. Tveka inte att ta detta steg mot att fördjupa din undervisning i BIM-Huset och ge dina elever en ännu rikare läroerfarenhet.

Med Daluxs fördjupningskurs tar du ditt engagemang i BIM-Huset till nya höjder. Vi ser fram emot att välkomna dig till kursen!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content