Inkopplat uppmärksammas av Resumé

Installatörsföretagens YouTube-kanal Inkopplat har fått en prestigefull utnämning. En hedrande silverplats fick kanalen i tidningen Resumés ”månadens content” i december 2020.

inkopplat uppmärksammas av resume

Branschtidningen Resumé som har 45 000 läsare inom marknads- och kommunikationsområdet, lyfter varje månad tre kandidater genom “månadens content”. Det är en prestigefylld utnämning och de som välj ut har på olika sätt producerat content eller innehåll som är värt att uppmärksammans. I december 2020 utnämndes Installatörsföretagens Youtubekanal Inkopplat till en hedrande andraplats. Så här sade några av jurymedlemmarna.

Jag kommer på mig själv att under lång tid fortsätta ta mig runt på den digitala contenthuben för att utforska och ta del av fler berättelser och fler perspektiv på olika projekt och initiativ. Ett fint exempel på där välproducerat innehåll får målgruppen att vilja ha mer, inte bara kortsiktigt här och nu, utan också långsiktigt i framtiden – precis som konceptet i sig själv.

Att kommunicera med en ung målgrupp på deras planhalva kan vara svårt. Men när Installatörsföretagen – väljer, ett i och för sig ej unikt grepp – en ung, youtuber som utmanar och testar, lyckas man få målgruppens öra, engagemang, respekt och rätt påkoppling.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content