2023-04-20

Vässa Kompetensen med läromedel från PE Allkonsult

Optimera elektrikerutbildningen med PE Allkonsults läromedel för en effektiv kunskapsutveckling och säker arbetsmiljö.
Under webinariet kommer Paul Håkansson att presentera läromedel från PE Allkonsult, som omfattar både grundläggande och avancerad el- och teleteknik, elsäkerhet, arbetsmiljö samt lagar och regler. Dessa läromedel kan vara en bra resurs i din strävan att skapa den optimala elektrikerutbildningen. Målet är att bistå dig med en utbildningsform där elevernas kunskapsutveckling följer en väl genomtänkt progression, samtidigt som du som lärare får en rimlig arbetsinsats.

Läromedelsserien inkluderar elteknikböcker som Elektroteknik, Elkraftteknik och Elinstallation yrkesmannaskap, som engagerar elever från nybörjarfasen till kunskapsnivåer som efterfrågas av yrkesverksamma elektriker (Montörshandboken). Dessutom presenterar Paul det nya läromedelspaketet inom Kommunikationsteknik, Fastighetsnät & Säkerhet, som täcker teleteknikskurserna, samt populära läromedel som Motorstyrning och Belysningsteknik. Han introducerar också en ny digital lösning för att underlätta lärargenomgångar med mer.

Paul vill skapa en öppen diskussion både under och efter webinaret. Genom att dela sina erfarenheter och insikter från sina läromedel hoppas han bidra till utvecklingen av framstående elteknikutbildningar och förbättra elevernas kunskapsutveckling inom området.

Webinariet presenteras i samarbete med ETG College.

Målgrupp

GY och VUX
Detaljer
Kostnadsfritt
20 april 2023
14:30

till

20 april 2023
15:15
Digitalt via ZOOM

Föreläsare

Paul Håkansson
Författare, konsult, utbildare
PE Allkonsult AB

Föreläsare

Paul Håkansson
Författare, konsult, utbildare
PE Allkonsult AB
Paul Håkansson som äger PE Allkonsult har under 25 års tid försett elsverige med läromedel. Under de första tjugo åren skedde detta genom Liber, men numera sker det i egen regi. Företaget hjälper också företag, kommuner och organisationer med elsäkerhetslagen och dess krav på fungerande egenkontrollprogram. Dessutom erbjuder de egna framtagna kurser för att utbilda bland annat yrkesverksamma elektriker.

Paul Håkansson har en gedigen erfarenhet inom området, med femton år som installationselektriker, engagemang som ämnesexpert vid Skolverkets reformarbete 1998, femton år som yrkeslärare och som utvecklingsledare på ett av Sveriges största elföretag.
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content