Vi på ECY önskar dig en trevlig sommar!

Med tips på podcasts och läsning för lata sommardagar i hängmattan önskar vi på ECY dig en trevlig sommar!

Trevlig sommar

Här nedan har vi samlat tips på podcast och läsning för lata sommardagar i hängmattan eller regniga dagar du hellre spenderar inomhus. 

 

Elinstallatören

Elinstallatören ges ut av Installatörsföretagen och är den ledande branschtidningen inom elteknikområdet. Tidningen förmedlar senaste nytt om produkter, metoder, teknik och företagande i branschen. I mars 2020 fick Elinstallatören en egen frågespalt där Installatörsföretagens elsäkerhetsexpert Cecilia Axelsson svarar på läsarfrågor.

 

Elektrikern

Elektrikern är Svenska elektrikerförbundets medlemstidning.

 

Installatörspodden

Installatörspodden är en podcast framtagen av  Installatörsföretagen. I podcasten som riktar sig till hela installationsbranschen får bland annat företagare och experter möjlighet att samlas i ett eget branschforum. Här diskuteras aktuella ämnen som ligger nära installationsbranschen.

Vi gör den här satsningen för att vi vet att det verkligen behövs. Lyssna på podden när andan faller på – på jobbet, i bilen eller varför inte under promenaden. Vi bjuder in till samtal och lyfter installatörens vardag på ett nytt sätt.

Elektrikerpodden

Elektrikerpodden är Sveriges första och största podcast av elektriker, för elektriker! Följ med Billy & Peter när de reser runt i landet för att träffa intressanta personer och samtalar om ämnen som både berör och utvecklar oss inom el-branschen.


Uppdrag spänning

I podcasten Uppdrag spänning djupdyker Dalakraft i områden kopplade till el och energi tillsammans med radioprofilen Jon Norberg. 


Vi på ECY ser fram emot nya tag till hösten!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content