Yrkeslärar­konferensen 2023 om framtidens elutbildning

Dyk in i digitalisering och AI i undervisningen och dess potential att revolutionera elutbildning på gymnasial nivå! Lär dig mer om tekniker som eleverna förväntas lära sig i skolan. Yrkeslärarkonferensen, arrangerad av ECY och ETG College, erbjuder en plattform för lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare att få insikter om digitalisering och framtidens tekniker. Här får du möjlighet att nätverka med kollegor, delta i föreläsningar och workshops samt utforska hur AI kan förbättra och effektivisera undervisningen för att förbereda eleverna för arbetsmarknaden. Anmäl dig redan idag för att vara med och forma framtidens elutbildning!

Yrkeslärarutbildningen 2023 - fokus digitalisering och AI i undervisningen

Framtidens elutbildning med fokus på digitalisering och AI i undervisningen

Yrkeslärarkonferensen, arrangerar av ECY och ETG College, är en unik möjlighet för alla som arbetar med elutbildning på gymnasial nivå att bli inspirerade, knyta kontakter och få nya kunskaper. I år är vårt huvudfokus hur man kan nyttja digitalisering och AI i undervisningen. Till konferensen välkomnar vi alla som jobbar med elutbildning på gymnasial nivå, på gymnasiet eller inom vuxenutbildning. Dessutom är konferensen en utmärkt arena för företag att visa upp sina produkter och tjänster för deltagarna.

Digitalisering och AI: Framtidens tekniker för elutbildning

Teknikutvecklingen inom elteknikbranschen går i rasande tempo och det är därför viktigt att som lärare hålla sig uppdaterad och förstå hur dessa förändringar påverkar både undervisning och arbetsmarknad.

På Yrkeslärarkonferensen kommer experter från akademin och branschen att dela med sig av sina insikter och erfarenheter kring hur man kan nyttja digitalisering och AI i undervisningen för att effektivisera och förbättra elevernas lärande. De kommer också ta upp vikten av att vi ger eleverna en utbildning som motsvarar arbetsgivarnas förväntningar vad gäller till exempel digitaliserade tjänster och produkter.

Likvärdig utbildning och arbetsmarknadsanpassning

Deltagarna kommer att få lära sig hur AI och digitalisering kan bidra till en likvärdig utbildning och ge alla elever tillgång till resurser och kunskap. Genom att förbereda eleverna för arbetsmarknaden och lära dem om dagens och framtidens tekniker, säkerställs att de blir gångbara på arbetsmarknaden.

Engagerande och professionellt program

Yrkeslärarkonferensen erbjuder ett engagerande och professionellt program med föreläsningar, workshops och paneldebatter. Här får deltagarna möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter med kollegor från hela landet, samtidigt som de får en inblick i de senaste trenderna och forskningen kring AI i undervisningen.

Yrkeslärarkonferensen erbjuder en unik möjlighet att tillsammans med kollegor och experter utforska digitalisering inom både undervisningen och elteknikbranschen. Genom att lära oss mer om AI i undervisningen kan vi effektivisera och skapa nya, innovativa sätt att lära. Låt dig inspireras, utbyta erfarenheter och bli en del av framtidens utbildning – missa inte denna chans!

Anmäl dig redan idag!

För att inte missa denna unika möjlighet att bli en del av den digitala revolutionen och utforska potentialen med digitalisering och AI inom elutbildning, besök https://yrkeslararkonferensen.se och anmäl dig redan idag! Här hittar du mer information om konferensen, programmet och talarna.

Yrkeslärarkonferensen är en viktig mötesplats för alla som vill vara med och forma framtidens elutbildning. Vi ser fram emot att träffa dig där och tillsammans ta steget mot en digitaliserad och AI-anpassad undervisning!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content