2023-05-12

Snabbhetstävling i landskampen på Elfack

Under Elfack möter Sverige och Norge varandra i en landskamp. Vem har bästa installationselektrikern?
Vi har bjudit in Norge till en landskamp för installationselektriker. För Sverige tävlar David Nilsson, silvermedaljör i Yrkes-SM 2022. Han möter Fredrik Vehus Skjerve, vinnare i Yrkes-NM 2022.

Det är de sista skälvande timmarna av landskapen som pågår i monter F03:28 (vid caféet i F-hallen). Klockan 10:30 är det dags för den sista snabbhetstävling där de tävlande, fackmannamässigt och korrekt, på kortast tid ska koppla ihop en 3-fas skarvkabel. Domare är Robin Stattin tidigare tävlande i svenska yrkeslandslaget. Snabbhetstävlingen är på Switch klockan 10:30! Dagens tävling kommenteras av Elektrikerpodden. Kom förbi och heja fram din favorit!

I samband med snabbhetstävlingen kommer vi också prata om kompetensförsörjning inom elteknikbranschen.

Elfack erbjuder en möjlighet att träffa en samlad el- och belysningsbransch med komplett utställning, plats för möten och diskussion, ett omfattande seminarieprogram och utbildningsaktiviteter.

Målgrupp

Detaljer
12 maj 2023
10:30

till

12 maj 2023
10:55
Adress
Mässans Gata/Korsvägen
Göteborg
Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content