Exklusivt erbjudande för yrkeslärare: Begränsat antal platser till Ferroamp’s utbildning!

I ett spännande samarbete med det innovativa företaget Ferroamp, erbjuder vi nu ett begränsat antal platser till deras utbildning om likströmsteknik och Ferroamp-systemet. Först-till-kvarn-principen kommer tillämpas för att få en av de åtråvärda platserna.

Ferroamp
Om Ferroamp

Ferroamp är ett svenskt greentech-bolag med inriktning på energi- och effektoptimering av fastigheter. De har utvecklat en innovativ lösning som integrerar solceller, elbilsladdning och batterier i ett enhetligt styrbart likströmsnät. Inte bara minskar detta system omvandlingsförlusterna, utan det erbjuder även en hög grad av styrbarhet. Således ger Ferroamp-systemet fastighetsägare kontroll över sin energiproduktion och förbrukning, vilket möjliggör effektivare energihantering och kostnadsbesparingar.

Vad innebär utbildningen?

Utbildningen från Ferroamp Academy är inte bara en chans att förkovra sig i den senaste tekniken, utan även ett tillfälle att förstå hur denna teknik kan transformera vår syn på energiförbrukning och hantering. Under kursens gång kommer deltagarna att få en detaljerad inblick i Ferroamp-systemets uppbyggnad och dess fördelar, och hur man effektivt kan implementera och hantera dessa system i fastigheter. Därför är det en möjlighet att inte bara berika era egna kunskaper, utan även att förmedla denna kunskap till nästa generation av el- och energitekniker.

Tillämpning i undervisningen

Med den här utbildningen får lärarna en unik chans att integrera modern och framåtblickande teknologi i sin undervisning. Detta är en värdefull resurs för att hålla kursinnehållet aktuellt och relevant, vilket är avgörande i en bransch som ständigt utvecklas

Först-till-kvarn-principen

Platserna till denna eftertraktade utbildning tilldelas enligt principen “först till kvarn”. Därför är det viktigt att hålla sig uppdaterad och vara redo att agera snabbt när anmälan öppnar.

Anmälningsinformation

Anmälan öppnar den 22 februari klockan 10, och antalet platser är begränsat till 50 stycken. Se till att du inte missar denna fantastiska möjlighet att ta del av den senaste teknologin och kunskapen som Ferroamp Academy erbjuder.

Vi ser fram emot att se engagerade och framåtsträvande lärare ta del av denna unika utbildning och bidra till en mer hållbar och tekniskt avancerad framtid inom elteknikbranschen. Låt oss tillsammans ta nästa steg i teknikens värld och förbereda oss för framtidens utmaningar.

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content