Lärare, du är inbjuden till digitalt fika med ECY

Lärarfika är ett nytt informellt digitalt forum dit du som lärare på El- och energiprogram är inbjuden för att ställa frågor och utbyta erfarenheter, exempelvis inför Nationellt branschprov. 

Lärare frågestund

Snart är det dags för årets Nationella branschprov. Anmälningarna kommer in från mängder av skolor och med anmälningarna kommer också många frågor från lärare. 

Det är viktigt att du som lärare kan känna dig välförberedd inför till exempel Elsäkerhetsprovet. Eftersom vi ser att många av frågorna till ECY är likartade så vill vi skapa ett forum för frågor och utbyte av erfarenheter. Vi introducerar därför Lärarfika – informella digitala fikastunder där alla som jobbar med El- och energiprogrammet kan ställa frågor till ECY och byta erfarenheter med varandra.

Många gånger har man som lärare frågeställningar och utmaningar i sin vardag, till exempel inför Elsäkerhets­provet. Lärarfikat är ett informellt forum där man kan ställa frågor och utbyta erfarenheter, och precis som med en fikastund på skolan så kan man hoppa in och ur fikat när man vill.

Kalender

Det är två Lärarfika inplanerade under våren 2022. Som lärare är du varmt välkommen att delta på ett eller båda tillfällena.

18
feb

18 februari 2022 klockan 09.00-09:30 | Teams

Lärarfika med extra fokus på förberedelser inför Elsäkerhets­provet

4
mar

4 mars 2022 klockan 11.00-11:30 | Teams

Lärarfika med extra fokus på förberedelser inför Elsäkerhetsprovet

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content