Uttagning till Yrkes-SM 2024 – Talanger kvalificerade

I uttagningen till Yrkes-SM 2024 har tre talanger säkrat sina platser. Deras framstående prestationer i en tävling präglad av jämnhet och hög standard framhäver den imponerande nivån av yrkesskicklighet som Sveriges unga talanger besitter. Deras väg till framgång visar på den spänning och professionalism som kännetecknar WorldSkills.

Uttagning till Yrkes-SM 2024

I hjärtat av den dynamiska och talangfulla uttagningen till Yrkes-SM 2024, har vi bevittnat en utställning av skicklighet och engagemang. Denna tävling blev en plattform där framtida stjärnor kunde visa upp sina kunskaper och passion för elinstallation.

Uttagningen till Yrkes-SM 2024 har varit en spegelbild av den höga nivån av yrkesskicklighet som finns bland Sveriges unga talanger inom elinstallation. Medan endast tre kunde gå vidare, har varje deltagares insats varit en inspirationskälla. Vi ser fram emot att följa dessa talanger vid Yrkes-SM i Karlstad och önskar dem, liksom alla tävlande, framgång i deras fortsatta karriärer.

De utvalda kandidaterna för Yrkes-SM

Vi är glada att tillkännage de tre imponerande talangerna som framgångsrikt har kvalificerat sig för Yrkes-SM 2024 i Karlstad. Det handlar om Alfons Lundqvist från Nobelgymnasiet i Karlstad som nu jobbar för Elcenter,  Arvid Larsson från Elteknikbranschens gymnasium i Nyköping, och Robin Senby från Peder Skrivares skola i Varberg. Deras prestationer under uttagningen har varit ett bevis på deras exceptionella förmågor och dedikation.

En rättvis bedömning

Ett stort tack riktas till våra kunniga domare, Robin Stattin och medbedömare Bernt Lahtinen, vars expertbedömning skapade en idealisk miljö för en rättvis tävling. Deras insatser var centrala för att upprätthålla tävlingens höga standard.

Tack till sponsor och värd

Ett särskilt erkännande går till Ahlsell Sverige för deras generösa sponsring av material till tävlingen. Vi riktar också ett tack till Elteknikbranschens gymnasium för att vi fick använda deras förstklassiga lokaler.

Deras stöd är en viktig del av att lyfta fram unga talanger i denna bransch.

Framtiden är ljus för dessa ungdomar

Uttagningen till Yrkes-SM 2024 har varit en spegelbild av den höga nivån av yrkesskicklighet som finns bland Sveriges unga talanger inom elinstallation, säger Åsa Gabrielsson verksamhetsansvarig ECY som arrangerade uttagningen. Även om endast tre kunde gå vidare, har varje deltagares insats varit av mycket hög kvalitet. Vi ser fram emot att följa dessa talanger vid Yrkes-SM i Karlstad och önskar dem, liksom alla tävlande, framgång i deras fortsatta karriärer.

Följ med oss på denna spännande resa och stöd våra framtida stjärnor!

Translate »

Din förfrågan har skickats!

Det har skickats ett automatiskt mejl till dig med den information du har skickat in. Vi besvarar alla förfrågningar i den ordning de kommer in och återkommer till dig så snart som möjligt.

Prenumerera

Fyll i dina uppgifter så skickar vi nästa nyhetsbrev till dig!Skip to content